ПРЕЕКСПОНИРАНО на European Film Festival Palić !

Одличен прием на ПРЕЕКСПОНИРАНО на European Film Festival Palić ! На премиерата присуствуваа режисерката Елеонора Венинова и продуцентот Гоце Кралевски, а се одржа и Q&A сесија.

photo by Damir Vujković