Видео Продукција

Иако филмската продукција е наша примарна дејност, горди сме и на нашата работа на други полиња. Имаме големо искуство во работата со невладини организации, како на пример “Network of Associations of Local Authorities of South-East Europe”, “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ) и “Youth Alliance“. До сега имаме реализирано многу корпоративни видеа, реклами и документарци за телевизија. Тоа е нашата втора страст во која процесот е забавен и предизвикувачки. Се стремиме да создадеме уникатни видеа со највисок квалитет, така што испорачуваме изглед и стил со кој не само што нашите клиенти ќе бидат задоволни, туку и ќе бидат забавни и за гледачите.

 

Дел од нашите видеа

 

Нашите клиенти