Филмови

 

Преекспонирано

Проблематична тинејџерка ја нарушува кревката рамнотежа на брачна двојка откако доаѓа кај нив на гости на неколку дена.

Мала Шега

Како што нејзините средношколски денови се пред крај, Надиjа е заглавена во дилема околу тоа кој пат треба да го одбере за нејзината иднина - ПОСТ ПРОДУКЦИЈА

Раѓање

Амбициозна жена, чиј свет се руши во моментот кога станува мајка, прави обиди да ја прифати суровоста на новонастанатата реалност. - ПРЕД ПРОДУКЦИЈА

Последните Камбани

Последниот преостанат жител, на едно напуштено село комуницира со последниот жител на соседното село преку црковната камбана.

Борба за Смрт

Приказна за двајца старци кој се борат за последното гробно место во напуштено село.

Бале

Документарен филм за слеп човек оставен сам на себе.