Посебно признание од жирито за “Борба за смрт” на Медтеранскиот Филсмки Фестивал во Танџиер

Посебно признание од жирито за ‘Борба за смрт’ на Медтеранскиот Филсмки Фестивал во Танџиер, Мароко 

“За балансот помеѓу мизансценот и дијалозите и за умешноста на водењето на актерите кои истовремено играат комедија и драма”

Режисерката Елеонора Венинова во Танџиер, Мароко