The Last Church Bells

Светска и Европска премиера на “Последните Камбани”

Светска и Европска премиера на “Последните Камбани”

FFM2017 – SHORT FILMS COMPETITION

Прва награда на Светскиот филмски фестивал во Монтреал за “Последните Камбани”

Прва награда на Светскиот филмски фестивал во Монтреал за “Последните Камбани”

Прв фестивал и прва награда, одличен почеток за кој се надеваме дека ќе продолжи. Монтреал Светски Филмски Фестивал е фестивал веќе 41година со силна традиција.
Така што е одлична вест дека премиерата како и фестивалскиот живот започнува со награда.

 

НАГРАДИТЕ НА 41то ИЗДАНИЕ НА СВЕТСКИО ФИЛМКИ ФЕСТИВАЛ, МОНТРЕАЛ 2017

Македонска премиера на “Последните Камбани”

Македонска премиера на “Последните Камбани”

 

Read More

Ги најдовме “Последните Камбани”

Ги најдовме “Последните Камбани”

 

Режисерот Николче Поповски, барајќи лоакција за снимање на “Последните Камбани”