Прва награда на Светскиот филмски фестивал во Монтреал за “Последните Камбани”

Прва награда на Светскиот филмски фестивал во Монтреал за “Последните Камбани”

Прв фестивал и прва награда, одличен почеток за кој се надеваме дека ќе продолжи. Монтреал Светски Филмски Фестивал е фестивал веќе 41година со силна традиција.
Така што е одлична вест дека премиерата како и фестивалскиот живот започнува со награда.

 

НАГРАДИТЕ НА 41то ИЗДАНИЕ НА СВЕТСКИО ФИЛМКИ ФЕСТИВАЛ, МОНТРЕАЛ 2017