“Послендите Камбани” продолжуваат со фестивалски прикажувања

“Послендите Камбани” продолжуваат со фестивалски прикажувања,”Sylhet Film Festival” во Силхет, Бангладеш и “Globe International Silent Film Festival” во Медисон, САД