“Камбаните” во Драма

На 41то издание на Интернационалниот Фестивал на Краток филм во Драма, грција “Последните камбани” во официјална селекција на Интернациолналната програма. Режисерот Николче Поповски и Продуцентот Гоце Кралевски беа дел од фестивалот

Се гледаме на следниот фестивал 🙂