Оргинална музика за филмот Преекспонирано достапна на нет.

Оригиналната музика од Lindsay Wright за филмот Преекспонирано сега можете и да ја слушнете на спотифај на следниот линк OST THINGS UNSAID
Голема благодарност до Линдзи и нејзиниот тим од Natalia Tsupryk, Deryn Cullen и Rupert Coulson за прекрасната соработка.
Уживајте 🎼🎬