Нова критика од Филмоскопија за ПРЕЕКСПОНИРАНО

Павла Банјац од Филмосокија напиша: ПРЕЕКСПОНИРАНО навистина страда од претерана експозиција, но внимателно компонираните кадри и одредени режисерски постапки (на пример, развојот на односот меѓу Ана и Филип преку брачната постела или минималното и наменско користење на музиката) сепак покажуваат дека станува збор за технички навистина вешто изведен филм кој заслужува внимание.

прочитајте повеќе на https://www.fcs.rs/preeksponirano-things-oversaid/…