“Борба за смрт” во турскиот магазин Hayal Perdesi.

“Животот и смртта се неразделни” е насловот на текстот во турскиот магазин Hayal Perdesi посветен на филмот „Борба за смрт“. За филмот зборуваат режисерката Елеонора Венинова и продуцентот Гоце Кралевски.