Преекспонирано

 

 

 

 

 

Сиже

Проблематична тинејџерка ја нарушува кревката рамнотежа на брачна двојка откако доаѓа кај нив на гости на неколку дена.


Инфо

работен наслов (eng: Sabbatier Effect) / 95 минути/ буџет: 520,000 евра/ 4K / DCP / планирано снимање: 2020

Екипа

Режисер: Елеонора Венинова
Продуцент: Гоце Кралевски
Кинематограф: Лев Предан Коварски
Сценограф: Срѓан Митровиќ
Сценарист: Елеонора Венинова
Монтажер: Гоце Кралевски
Костимограф: Жаклина Крстевска

 

Актери: Сара Климоска, Благој Веселинов, Камка Тоциновска

 

 


News
Агенцијата за филм го поддржа “Преекспонирано”
Сите новости за “Преекспонирано”

 

 Fighting for Death (2016) on IMDb