Интервју на Милена Витман во ПОРТЕР

 

Milena Viitman зборува за новиот филм „Раѓање“ кој е во пред-продукција. „Раѓање“ е поддржан од Агенција за филм, а како продуцент се потпишува Kralevski Goce

 

Линк до интервјуто во ПОРТЕР