ДНФ Филмс запливува и во анимираните води

🎉 ДНФ Филмс запливува и во анимираните води 🙂
Успешна соработка и нов проект на Драган Јовиќевиќ заедно со Merlinka Production за што доби поддршка од North Macedonia Film Agency