Преекспонирано

 

 

 

 

 

Сиже

Проблематична тинејџерка ја нарушува кревката рамнотежа на брачна двојка откако доаѓа кај нив на гости на неколку дена.


Инфо

90 минути/ буџет: 470,000 евра/ 4K / DCP / планирано снимање: May 2020


Екипа

Режисер: Елеонора Венинова
Продуцент: Гоце Кралевски


News
Approved funding for “Sabattier Effect”
See all news about Sabattier-Effect